Om Fröet.se

❤️ ❤️ ❤️

https://xn--fret-6qa.se/

Jag som har startat Fröet.se heter Lotta Brandt. Jag har länge burit på en vision och en större plan där jag hoppas kunna bidra till en bättre värld. 


Eftersom jag själv bor i Kalmar drömmer jag om att i framtiden ha en plats just här dit människor kan komma och må bra. Här tänker jag mig också kunna driva ett litet bageri tillsammans med min partner med ett litet café. Målet för mig är att driva en verksamhet som på olika sätt kan hjälpa andra människor att må bättre oavsett problem. Jag drömmer även om att på sikt kunna utöka verksamheten och ekonomiskt hjälpa allt fler och fler. 


Jag har alltid brunnit för att hjälpa människor i nöd, och det är min drivkraft även i detta. På dagarna arbetar jag som gymnasielärare och försörjer mig gott på det, så Fröet.se är helt och hållet mitt eget lilla hjälpprojekt. Behållningen från Fröet.se går just nu oavkortat till att hjälpa människor på flykt från Afghanistan. Flera familjer och ensamma på flykt får stöd. Vi utökar hela tiden till att hjälpa fler så fort vi kan.


För att göra allt detta möjligt har jag valt att börja med att starta E-handel. Trädgårdsodling ligger mig varmt om hjärtat och är något jag är duktig på, så det var ett naturligt val. Framöver ämnar jag och min partner även driva fler butiker på nätet med bl.a. import av varor från mellanöstern till hjälp och stöd för de människor vi stöttar där. Vi har redan börjat så smått med import av saffran från Iran. Vår fina saffran med hela pistiller finner du här på Fröet.se.


När du handlar hos Fröet.se är du med och gör den här världen till en lite bättre plats. Stort tack!!!

https://xn--fret-6qa.se/

❤️ ❤️ ❤️