Om Fröet.se

Jag som har startat Fröet.se heter Lotta Brandt. Jag har länge burit på en vision och en större plan där jag hoppas kunna hjälpa, upprätta, stötta och guida människor som på något sätt befinner sig i nöd, en hopplös situation eller helt enkelt hamnat fel i livet. Man skulle kunna kalla det ett hjälpprojekt eller välgörenhet om man vill, men det jag ser framför mig är så mycket mer och bilden är betydligt större än så.


Eftersom jag själv alltid haft en oerhörd aptit på livet och genom åren samlat på mig erfarenheter och kunskaper inom en mängd olika områden innefattar min vision just det. Den verksamhet jag drömmer om att bedriva ska inte ha särskilt snäva gränser. Till oss ska man kunna komma och få hjälp med i stort sett vad som helst, samtalsstöd, rådgivning, gemenskap, studiestöd, vänskap, familj, en öppen famn för flyktingar, träning, kost, hälsa, livsåskådning, en plats att bara vara...


Jag vill att det ska vara en låg tröskel och högt till tak. Alla människor ska känna att man är välkommen och passar in, oavsett ålder, kön, etniskt ursprung, religion etc. 


Själv tror jag på en Gud som har skapat och älskar alla människor. Jag tror att Hans förmåga och plan för oss alla är betydligt större än vad någon av oss kan tänka. Därför kommer det inte finnas några hinder för att mötas oavsett vilken religion du tillhör. Tror du på en Gud, eller är du nyfiken på att lära känna Gud, eller helt enkelt inte alls vet vad du tror, ja då är du välkommen till oss!


Eftersom jag själv bor i Kalmar drömmer jag om att ha en plats i Kalmar dit människor kan komma. Lite som en "fritidsgård för vuxna" fast med ovanstående ändamål. Där tänker jag mig också kunna driva ett litet bageri med café och frukostservering. Jag drömmer också om att ha en filial i södra Spanien, Marbella dit man ska kunna åka på en skön retreat. Vidare drömmer jag om att hjälpa människor på flykt och hjälp till självhjälp där de befinner sig.


För att göra allt detta möjligt har jag valt att starta E-handel. E-handeln är tänkt att ligga som en grundfinansiering för att möjliggöra uppstart och drift av mina visioner. Tanken är inte att den människa som behöver hjälp ska behöva betala för sig, utan att man fritt ska kunna komma. Därför har jag startat Fröet.se. Trädgårdsodling ligger mig varmt om hjärtat och är något jag är duktig på, så det var ett naturligt val. Framöver ämnar jag även driva fler butiker på nätet med bl.a. import av varor från mellanöstern till hjälp och stöd för människor där. 


När du handlar hos Fröet.se är du med och gör den här världen till en lite bättre plats. Stort tack!!!